ARIAN کاربر جدید وضعيت: آفلاين 1 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1
ارسال شده در: سه شنبه، 22 مرداد ماه ، 1387 17:37:19 موضوع مطلب: آشنايي
نمي دونم شما ميدونيد يا نه چون ديدم ستاره جون مطلبش رو ويرايش كرده. اما قبلش نوشته بود همه براش پيغام خصوص عاشقانه بدن مال هركي بهتر بود
باهاش خلوت كنه.
آقا ما هم داديم . بعد از يك هفته كه دوباره به سايت سر زدم ديدم يك پيغام برام داده. توش نوشته بود كه همه فكر كردن سر كاري و هيچ كس پيغام نداده .
با اين كه پيغام من خوب نبود چون تنها كس بودم گفت مي خواد باهام خلوت كنه. منم شمارم رو براش فرستادم. خودم هم فكر كردم سر كاريه تا اين كه زنگ زد و
گفت برم خونشون.منم كه از دست مامان بابم نمي تونستم گفتم اون بياد.خلاصه يك روز كه مامان بابا خونه نبودم قرار گذاشتيم.
من هنوز فكر ميكردم دروغ تا اين كه زنگ خونه رو زد. نمي د.نستم چه كار كنم.خيلي غافلگير شده بودم. بدون اين كه بپرسم كيه در رو باز كردم.در بالا رو هم باز كردم
و منتظر شدم.يكدفعه ديدم يك دختر خوشگل با مانتو صورتي و صندل داره مياد بالا. آقا من اصلا اهل دختر بازي نيستم . فكر كردم سركاري.ميخ شده بودم به پاهاي
بدون جورابش نمي دونستم چه كار كنم. اول اسمم رو پرسيد بعد اومد تو .گفتم بشينه تا شربت بيارم وقتي رفت به طرف مبل دستشو كشيد بهم .
من ديگه نمي تونستم تحمل كنم. كنارش نشستم ...اصلا من چرا دارم اينارو ميگم.خلاصه ما يك دو ساعتي باهم بوديم خيلي حال داد .
هوز صداي داد هاش وقتي داشتم.... ميكردم تو گوشمه. آرزومه يك بار ديگه تكرار شه.اينا رو گفتم چون تو دلم مونده بود و به كسي نمي تونستم بگم.
فكر نكنم ضرر داشته باشه شما هم امتحان كنيد.
خلاصه من از اين سايت به خاطر اين كه من رو با ستاره جون آشنا كرد مممنونم
arash مدیر سایت وضعيت: آفلاين 7 ارديبهشت ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 63 محل سكونت: اینترنت
ارسال شده در: سه شنبه، 26 شهريور ماه ، 1387 12:53:43 موضوع مطلب: سلام به شما دوست عزيز
سلام خوبي پرنيان جون
من ارش هستم خوبي شما من هستم
شما چه طوري من آرش هستم از شاهين شهر 20 ساله
و مدير سايت _________________ بزگترين سايت تفريحي و دوستيابي فقط خندونک دات نت
WwW.khandoonak.NeT